Mette Søholm smiler med kamera i hånden
Hej – skønt at du er her!

Jeg hedder Mette og jeg brænder for at vise dig & fortælle historier gennem stemningsfyldte & autentiske billeder

Mit fotoeventyr
Lige siden jeg var barn, har jeg elsket at tage billeder. Mit eget fotoeventyr startede, da jeg var 6 år og var brudepige til et bryllup i Spanien.

Den store dag i kirken gik godt, men min magi startede om aftenen. Her stod der nemlig en masse engangskameraer rundt omkring på bordene – som jeg naturligvis straks hamstrede en masse af og blev helt fascineret af, at jeg kunne gå rundt og fange glimt fra festen.

Jeg opdagede, at jeg kunne kigge ind i det lille hul, trykke på knappen og så fastfryse glimt af livsglade mennesker med den der særlige gnist i øjnene – mennesker der dansede på bordene imens de sang “Hey Macarena”, mennesker der både græd og grinte under alle talerne og livsglæde hos både store og små. Dét vækkede en helt særlig følelse i mig og jeg var helt solgt i “mit” nye legetøj. Det blev begyndelsen på mit eventyr med fotografiet.

Min rejse bød dog på lidt omveje, dog stadig indenfor den kreative verden, men passionen for fotografering holdt heldigvis ved.

Min passion er at vise dig & din historie
For mig er billeder er ikke bare billeder, men små brudstykker af menneskers historie. Jeg sætter en ære i at få lov til at dokumentere autentiske & magiske øjeblikke af dig og dem du holder af, til evigt minde.

Min passion er stadig den samme; at fange gnisten i andre menneskers øjne & vise deres historie – både gnisten af kærlighed mellem mennesker eller passionen fra en iværksætter ildsjæl. 

I min fotografering elsker jeg at bruge naturen som studie, så der er højt til loftet og plads til udfoldelse og det naturlige, bløde lys til at skabe autentiske billeder, der viser dig frem.

Jeg vil elske at forevige DIN gnist – enten af dig & din power eller sammen med dem du holder af.

Lær mig lidt bedre at kende

  • Som person er jeg smilende, positiv, idérig, detaljeorienteret og ærlig.
  • Jeg er bosat i naturskønne Morud (Fyn) med min mand og to børn.
    (Men min bil kører glædeligt rundt i hele landet).
  • Jeg er altid nysgerrig på ny læring og elsker udvikling – både personligt og fagligt.
  • Drikker min kaffe med havremælk og elsker chokolade & Pepsi Max.
  • Får en masse energi i selskab med andre passionerede mennesker, men nyder ligeså meget en stille gåtur i skoven med vores hund Bertram.
  • Når jeg skal slappe af, finder du mig oftes enten igang med lidt yoga, en god podcast i ørerne eller i skoven med mit kamera.
  • Kæmpe fan af mennesker med god energi & et positivt mindset og alt der får mig til at grine helt ned i maven!
Jeg håber også at lære dig lidt bedre at kende.